dilluns, 6 de juliol del 2009

1a sessió CUM 2009

En aquesta primera sessió ens hem introduït, a nivell conceptual, en el tractament de les noves tecnologies i eines de comunicació socials que circulan entre nosaltres i que, de vegades, estem desconnetats.
Hem vist quines eines fan servir els joves-adolescents de la nostra societat per relacionar-se entre si i amb el món que vivim.
És interessant veure que la majoria del coneixement d'aquestes tecnologies s'ha adquirit d'una manera totalment informal, la qual cosa provoca carències en la mateixa tecnologia i riscos que es poden patir.
A partir de les enquestes realitzades als joves ens hem situat en la seva realitat o com a mínim en la realitat que volem que creiem.
Un dels aspectes, si més no curiosos, és que de tot es pot treure la part positiva i l'aprenentatge. Els videojocs que poden semblar una pèrdua total de temps, per aquells que els veiem des de la barrera, poden ser una manera d'aprendre a millorar, a superar fracasos, pors i a rectificar sense penalització als errors que es cometen durant la partida-aprenentatge.

Doraemon ( el gat còsmic )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada