dimarts, 7 de juliol del 2009

2a sessió CUM 2009

Avui la sessió s'ha dividit en dues parts, el començament de la primera part se m'ha fet una mica pesat, un altre cop hem examinat estadístiques i taules en les que ens hem situat en l'ús dels mitjans de comunicació que fa la gent ( de diverses franges d'edat ). D'aquí hem extret les necessitats que té cada grup de persones en funció de l'edat i de la seva disponibilitat per accedir a un determinat mitjà de comunicació. Ens hem posat al corrent d'unes dades que potser ens podiem imaginar però que hem pogut contrastar.
El final d'aquesta primera part m'ha enganxat una mica més, ens hem dedicat a "despullar" les xarxes socials. Us haig de dir que al final d'aquesta revisió tan a fons de les xarxes, no sé si les hauríem de tractar de xarxes socials o de teranyines socials! Realment, sense pràcticament adonar-nos, estem sota el control d'aquestes teranyines. Hem pogut comprovar que moltes vegades desconeixem tot el que poden donar de si i desconeixem els riscos que poden comportar.
La segona part d'aquesta segona sessió m'ha semblat més dinàmica, ja que hem treballat amb la xarxa i hem "tocat" amb les nostres pròpies mans el món dels bloggs i minibloggs ( concretament el twitter ). Hem vist el que pot oferir aquests bloggs i realment està molt bé, però... el dia té 24 hores!!! És difícil, des del meu punt de vista, portar al corrent aquests bloggs, minibloggs, flickr i un llarg etc... amb una disponibilitat horària limitada.
De totes maneres és interessant saber tot el que t'ofereixen aquestes xarxes socials i poder explotar la que més s'adapta als teus interessos personals.

Doraemon ( el gat còsmic )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada