dimecres, 8 de juliol del 2009

3a sessió cum 2009

Avui hem començat repassant taules i estadístiques que feien referència al telèfon mòbil ( la part "dura" de la sessió ). Hem pogut veure en imatges la seva evolució ( realment curioses les tranformacions que ha patit aquest aparell ). Els resultats de les enquestes ens fan reflexionar sobre si tenim el control sobre aquest petit aparell o és ell el que ha entrat a les nostres vides i ens ha creat una mòbil-dependència total.
Després hem jugat a ser directors de cinema i ens hem aventurat en la construcció d'un petit vídeo de curta durada ( uns dos minuts aproximadament ) en el que hem manipulat un editor de vídeo ( VídeoPad ) i hem fet volar la imaginació afegint efectes gràfics i sonors. Les possibilitats d'aquests editors són moltes i els resultats són molt enormes. No us ho puc explicar amb paraules, ho podeu comprovar vosaltres mateixos a youtube, ja que hem penjat el projecte amb el nom de "Falsas apariencias".
Amb el coneixement del programa d'avui i total la informació que hem rebut aquestes darreres sessions de les xarxes socials veig més clar que el dia té 24 hores, no es pot tocar tot i és molt interessant saber que ens ofereix cada camp i adaptar-lo a les nostres necessitats.

Doraemon ( el gat còsmic, per un dia director de cinema )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada